All-on-4©

Muligheten for deg som er tannløs og har lite ben igjen i kjeven din

En unik mulighet for å erstatte manglende tenner

For de fleste er tannimplantater den beste løsningen for å erstatte manglende tenner. Men de som mangler tilstrekkelig benvolum i kjevebenet kan ha blitt advart mot å sette inn implantater. Løsningen kan være en tidskrevende benutbyggingsprosedyre for å kunne sette inn tannimplantatene. Men med All-on-4 metoden kan alle få vakre nye tenner, selv om de har blitt fortalt at de ikke er en kandidat eller har nok benvolum for implantater.

All-on-4 før og etter

MULIGHET VED FULL TANNLØSHET

All-on-4 teknikken ble først utviklet og utført av Paulo Malo i 1996. Og siden da har denne metoden hjulpet tusenvis av pasienter over hele verden med tannløshet . Hvis du lider av problemer som tannløshet eller tannsykdom medfører, kan All-on-4 være den riktige løsningen for deg.

Implantater er den mest moderne og langvarige løsningen for å erstatte manglende tenner. Ideelt sett bruker vi 6-8 titanskruer ved total tannløshet for å erstatte 12 tenner per kjeve.

Men i noen tilfeller er det ikke nok ben for å sette inn 8 implantater. Men med All-on-4 løsningen gir vi en mulighet til pasienter med lite kjeveben til å få en fast løsning.

  • For både øvre og nedre kjeve
  • Man slipper å foreta sinusløft
  • Innebærer kortere behandlingstid
  • Gir god stabilitet selv ved små benvolum


SolDent Hungary bruker implantater og behandlingsprotokoll fra Nobel BioCare.

KLIKK HER FOR Å BOOKE EN GRATIS OG UFORPLIKTENDE TANNLEGE KONSULTASJON

Hvordan ser inngrepet ut?

Den første timen din hos oss består av en omfattende kliniske og radiologiske undersøkelser. Vi bruker både panorama og 3D CT røntgenbilder så vi kan planlegge inngrepet mest mulig nøyaktig. Kirurgen analyserer så bildene for å kunne kartlegge akkurat hvilke implantater som skal settes i hvilken posisjon. Når alt står klart, trenger du bare å sette deg i tannlegestolen og la teamet vårt sette i gang.

Etter du har fått lokalbedøvelse, setter vi inn 4 titanimplantater; 2 rette foran og 2 implantater skrått posteriort. Disse fungerer som støtte for en fullbro forankret i kjeven som ser naturlig ut, er langvarig og sitter godt på plass slik at de naturlige tennenes funksjonalitet og bite-kvalitet er garantert.

Etter det første besøket, får du en midlertidig helprotese som du bruker fram til implantatene blir sterke og godt integrerte i kjevebenet. Det er en midlertidig forbedring i livskvaliteten, takket være denne full-bue protesen du får. Du vil være i stand til å spise, snakke og smile med økt selvtillit.

Når helningsperioden er over, kommer du tilbake får å få dine nye og faste tenner. Så gjør deg klar til å spise og smile akkurat sånn som du gjorde før alle tannproblemene dine begynte.

Fordelene med All-on-4

  • De fleste som hittil måtte få bentransplantasjon på grunn av lite ben i kjeven, slipper dette dyre inngrepet
  • Kortere behandlingstid
  • Kan vanligvis utføres hos pasienter med diabetes , osteoporose eller andre helsemessige forhold som ofte gir kontraindikasjoner for bentransplantasjon
  • Naturlig utseende tenner som føles og fungerer som dine naturlige tenner
  • Svært hygienisk – det er lett å vedlikeholde og rengjøre
  • Kostnaden – ofte en rimeligere metode enn med tradjsjonelle implanteringsmetoder

Hvor mye koster All-on-4 hos oss i Budapest?

ALL-on-4 behandlinger koster vanligvis litt mindre enn andre ” helkjeve” erstatninger som også bruker tannimplantater for å støtte de nye tennene. Med konvensjonelle tannimplantater må du evnetuelt regne med ekstrakostnaden for sinus løft og bentransplantasjon. All-on-4 gir deg et helt nytt sett med faste tenner som ser naturlige ut og fungerer som en utmerket erstatning for dine egne tenner. Les mer om vår pris for All-on-4 i Budapest.

KLIKK HER FOR Å BOOKE EN GRATIS OG UFORPLIKTENDE TANNLEGE KONSULTASJON

Tannimplantat

Erstatt manglende tenner på den mest moderne og langvarige måten.

Skallfasetter

Endre utseende, fjern uønsket gap, flekker eller asymmetri på tennene med skallfasetter.

Tannkrone

Erstatt én eller flere ødelagte tenner med tannkroner. Porselen eller zirkonium kroner.