Reisen

VI PLANLEGGER ALT FRA A TIL Å.

PLANLEGGING AV REISEN DIN

For at vi kan begynne å planlegge besøket ditt, trenger du først og fremst en behandlingsplan. Planen har detaljert informasjon både om hvor lenge og hvor mange ganger du må til i Budapest og du får et prisforslag for behandlingene. Deretter blir det lettere å regne ut utgiftene for selve reisen og overnatting. Og selv om man inkluderer disse kostnadene, koster det 50-70% mindre enn i Norge.

Det eneste du trenger å gjøre er å booke din første konsultasjon med vår tannlege! Bare skriv inn kontaktinformasjonen din og vi ringer deg for å arrangere en konsultasjon i Norge som er helt gratis og uten forpliktelse.

  1. Du får en behandlingsplan fra oss
  2. Vi finner datoene sammen for tannbehandling
  3. Du booker flybillettene dine
  4. Vi kan hjelpe med overnatting
  5. Du ankommer til Budapest
  6. En sjåfør henter deg på flyplassen

KLIKK HER FOR Å BOOKE EN GRATIS OG UFORPLIKTENDE TANNLEGE KONSULTASJON

HVA SKJER NÅR DU HAR BESTEMT DEG FOR Å GÅ VIDERE MED BEHANDLINGSPLANEN?

Vi kommer til å hjelpe deg med å organisere din reise og overnatting. Det eneste du trenger å gjøre er å booke flybillettene dine. Norwegian har daglige, direkte ruter fra Gardermoen til Budapest.

Du kan også sjekke WizzAir sin nettside for flere alternativer. Flyselskapet har direkte ruter både fra Gardermoen og Stavanger.

Husk, jo tidligere du booker, jo rimeligere billetter du får!

Hvor mye koster å reise til Budapest?

Det 21. århundret handler om valgmulighetene. Nå er vi så heldige at å reise fra A til B med fly trenger ikke å koste skjorta. Og ikke en hele dag heller.

Både Norwegian og WizzAir Airlines har direkte flyvninger fra Gardermoen til Budapest. Du kan også fly direkte fra Stavanger til hovedtsaden vår med det sistenevnte flyselskapet.

Flybillettene koster i gjennomsnitt 1000 nok for tur/retur. Det er ofte salg hos flyselskapene og da kan du spare et par hundre lapper til.

Flyturen varer i litt over 2 timer.

Norwegian flyr ofte 2 ganger om dagen, mens WizzAir har avgang annenhver dag. Før du kjøper flybillettene dine, vennligst ta kontakt med oss for få en bekreftelse på de ønsket datoene. Vi ber deg å respektere varigheten av behandlingstiden som står i tilbudet vårt. Dette er for din egen skyld, for at du skal være 100% fornøyd med den ferdige jobben.

Finn de beste tilbudene:

FLYPLASS TRANSFER

La oss ta vare på deg allerde fra flyplassen.

Private sjåfører

Selv om flyplassen ligger kun 24 kilometer unna fra klinikken vår, la oss gjøre det enkelt å komme deg inn til byen. Vi har private sjåfører som kan kjøre deg til overnattingstedet ditt. Sjåføren din venter på deg i ankomsthallen, rett foran valutavekslingskontoret. Bare finn navnet ditt på skiltet de holder opp, og derfra har du ikke noe annet å gjøre enn å sette deg behagelig tilbake i baksetet og nyte en halvtimes kjøreturen inn til byen. Du ser allerede noen av de vakreste severdighetene mens dere kjører inn til byen.

Opplev Budapest

Oppholdet ditt trenger ikke å handle kun om tannbehandlingen. Budapest har mye å by på, la det være kulturelle, kulinariske eller spenningsfulle opplevelser. Din kundekonsulent kan gi deg anbefalinger for restauranter, utstillinger eller utfluktsturer rundt omkring Budapest.

Overnatting Budapest

Vi jobber med et stort utvalg av overnattingssteder hvor vi kan sikre deg gode priser for oppholdet ditt. La det være et 4-stjerners hotell eller en fullt utstyrt leilighet, har vi et forslag til deg. De fleste er i gangavstand både fra klinikken vår og byens hjerte.