Om oss

Bli bedre kjent med Team SolDent

BLI BEDRE KJENT MED OSS

Våre erfarne tannleger og oral kirurger har alle arbeidet med norske, engelske, franske pasienter i 15 år. Alle snakker flytende engelsk og er motivert til å finne den beste individuelle løsningen for dine behov.

Vi har også norskatlenede kundekonsulenter som er tilstedet for å gjøre kommunikasjonen enda smidigere.

Ved å velge oss, kan du være sikker på at du får den professjonelle oppmerksomheten og tannbehandlingen, du er ute etter.

Vi legger stor vekt på individuell oppfølging og at all nødvendige informasjoner kommer tydelig til deg. Vi vet hvor viktig det er at alle føler seg hørt og sett og derfor oppmuntrer vi alle våre pasienter til å være en aktiv del av prosessen.

TANNLEGER

Vi vet hvor viktig det er å ha en god kjemi og kommunikasjon med tannlegen. Bli kjent med våre tannleger og oral kirurger. Det er mannskapet bak den faglige og profesjonelle jobben du kan forvente fra oss.

Referanser

Vi har hatt æren og gleden til å jobbe med mange fantastiske pasienter gjennom de årene. Vi har møtt mange ulike personer, med ulike behov for tannhjelp. Se hva de har å fortelle om erfaringene de hadde hos oss.

Galleri

Et bilde betyr mer enn tusen ord, som de pleier å si. Så la oss ikke bruke altfor mange ord, se resultatene deg selv. Her har vi samlet noen av de mest imponerende før-etter bildene. Vær så god.

KLIKK HER FOR Å BOOKE EN GRATIS OG UFORPLIKTENDE TANNLEGE KONSULTASJON

Spør våre dyktige kundekonsulenter!

Det er ikke alltid lett å snakke med en fagperson og spørre de om ting man lurer på. Ofte er det lettere å ha noen som er der for å svare på ting på det såkalte hverdagsspråket. Vi har 2 norsktalende kundekonsulenter som er tilgjengelige hvis du ønsker oversettelse i løpet av behandlingen din.

En av de er alltid tilstede på klinikken, så du kan være sikker på at språket ikke blir et hindre mens du er hos oss.

En av dem reiser alltid sammen med tannlegen vår til konsultasjonen, så allerede ved det første blikket har du noen som kan hjelpe deg dersom du vil snakke norsk.

SOPHIA

Jeg heter Sophia og har begynt hos SolDent i februar 2024.
Jeg har bodd i Norge i 9 år, jeg flyttet dit for å spille håndball.
Planen var å spille i Norge kun ett år, men Norge fortryllet meg og ble det 9 år istedenfor.
Siden jeg flyttet tilbake til Ungarn, har jeg jobbet som norsktalende kundekonsulent. Utenom det snakker jeg flytende engelsk og ungarsk.
Jeg har en småtroll heime, så jeg er veldig tålmodig og perfeksjonist som grunnleggende innstilling. Jeg er din mellomledd mellom tannlegen og deg, du kan kontakte meg med tillit. Jeg skal gjøre alt for at du får smilet du ønsker!

ROXANA

Mitt navn er Roxana, og jeg jobber som kundekonsulent hos Soldent Tannklinikk. Jeg bodde i Bergen i 4,5 år, hvor jeg jobbet i helsevesenet og studerte sosialt arbeid. Gjennom denne erfaringen har jeg blitt godt kjent med både det norske språket og kulturen.
Hjertet mitt trakk meg tilbake til Ungarn, hvor jeg nå har begynt å jobbe hos Soldent Tannklinikk. Jeg legger stor vekt på å tilpasse meg hver enkelt pasient og være tilgjengelig for dem før, under og etter deres besøk.
I fritiden min liker jeg å tilbringe mye tid ute i naturen, lese bøker og gå turer med min søte dachshund.
Jeg ser frem til å hjelpe deg med dine behov hos Soldent !