Om oss

Bli bedre kjent med Team SolDent

BLI BEDRE KJENT MED OSS

Våre erfarne tannleger og oral kirurger har alle arbeidet med norske, engelske, franske pasienter i 15 år. Alle snakker flytende engelsk og er motivert til å finne den beste individuelle løsningen for dine behov.

Vi har også norskatlenede kundekonsulenter som er tilstedet for å gjøre kommunikasjonen enda smidigere.

Ved å velge oss, kan du være sikker på at du får den professjonelle oppmerksomheten og tannbehandlingen, du er ute etter.

Vi legger stor vekt på individuell oppfølging og at all nødvendige informasjoner kommer tydelig til deg. Vi vet hvor viktig det er at alle føler seg hørt og sett og derfor oppmuntrer vi alle våre pasienter til å være en aktiv del av prosessen.

TANNLEGER

Vi vet hvor viktig det er å ha en god kjemi og kommunikasjon med tannlegen. Bli kjent med våre tannleger og oral kirurger. Det er mannskapet bak den faglige og profesjonelle jobben du kan forvente fra oss.

Referanser

Vi har hatt æren og gleden til å jobbe med mange fantastiske pasienter gjennom de årene. Vi har møtt mange ulike personer, med ulike behov for tannhjelp. Se hva de har å fortelle om erfaringene de hadde hos oss.

Galleri

Et bilde betyr mer enn tusen ord, som de pleier å si. Så la oss ikke bruke altfor mange ord, se resultatene deg selv. Her har vi samlet noen av de mest imponerende før-etter bildene. Vær så god.

KLIKK HER FOR Å BOOKE EN GRATIS OG UFORPLIKTENDE TANNLEGE KONSULTASJON

Spør våre dyktige kundekonsulenter!

Det er ikke alltid lett å snakke med en fagperson og spørre de om ting man lurer på. Ofte er det lettere å ha noen som er der for å svare på ting på det såkalte hverdagsspråket. Vi har 2 norsktalende kundekonsulenter som er tilgjengelige hvis du ønsker oversettelse i løpet av behandlingen din.

En av de er alltid tilstede på klinikken, så du kan være sikker på at språket ikke blir et hindre mens du er hos oss.

En av dem reiser alltid sammen med tannlegen vår til konsultasjonen, så allerede ved det første blikket har du noen som kan hjelpe deg dersom du vil snakke norsk.

Kata Czunyi

Jeg heter Kata og har jobbet hos Soldent siden oktober 2017.

Før bodde jeg i Norge i 8 år og nå snakker jeg flytende norsk i tillegg til engelsk og ungarsk.

Jeg har alltid jobbet i servicebransjen for jeg kan ikke forestille å ha en bedre jobb enn å gjøre andre folk gladere og sunnere. Jeg har jobbet innenfor helse og trening i et par år, som blant annet personlig trener og zoga instruktør. Med denne nye rollen som kundekonsulent hos SolDent, har jeg fått mulighet til lære mer om helsen fra en litt annerledes vinkel.

Som din kundekonsulent kan du tenke på meg som et mellomledd mellom deg og tannlegen. Er det noe du lurer på eller i tvil om, ikke nøl med å spørre meg. Vil du også ha noen tips om byens fineste parker, beste restauranter eller steder å besøke i løpet av oppholdet ditt, er jeg her for å hjelpe deg med alt.

Barnabás Nagy-Vécsei

Hei, mitt navn er Barnabás og jeg er kundekonsulent her hos SolDent.

Tiltrekningen min til Norge begynte med en båttur langs vestkysten da jeg var rundt 14 år gammel. Denne opplevelse omplantet jeg til studiene mine: jeg studerte ved Institutt for Skandinaviske Språk og Litteraturer, som jeg absolverte i 2019.

Jeg ble født og oppvokst her i Budapest så om du trenger innsideinformasjon om byen eller tips for de mest koselige kaféene, er det meg å gå til. Jeg har jobbet ved SolDent siden 2018, under den tiden har jeg allerede fått masse erfaringer og hadde muligheten til å vokse som person.

Å være i daglig kontakt med pasientene som først går inn i tannlegekontoret slitende med problemer og ved behandlingens slutt kommer de ut smilende; for det er det alltid verdt å stå opp hver dag.