Kontakt

Har du noen spørsmål? Ta kontakt!

Kontakt oss

Spør våre dyktige kundekonsulenter!

Det er ikke alltid lett å snakke med en fagperson og spørre de om ting man lurer på. Ofte er det lettere å ha noen som er der for å svare på ting på det såkalte hverdagsspråket. Vi har 2 norsktalende kundekonsulenter som er tilgjengelige hvis du ønsker oversettelse i løpet av behandlingen din.

En av de er alltid tilstede på klinikken, så du kan være sikker på at språket ikke blir et hindre mens du er hos oss.

En av dem reiser alltid sammen med tannlegen vår til konsultasjonen, så allerede ved det første blikket har du noen som kan hjelpe deg dersom du vil snakke norsk.

Kata Czunyi

Jeg heter Kata og har jobbet hos Soldent siden oktober 2017.

Før bodde jeg i Norge i 8 år og nå snakker jeg flytende norsk i tillegg til engelsk og ungarsk.

Jeg har alltid jobbet i servicebransjen for jeg kan ikke forestille å ha en bedre jobb enn å gjøre andre folk gladere og sunnere. Jeg har jobbet innenfor helse og trening i et par år, som blant annet personlig trener og zoga instruktør. Med denne nye rollen som kundekonsulent hos SolDent, har jeg fått mulighet til lære mer om helsen fra en litt annerledes vinkel.

Som din kundekonsulent kan du tenke på meg som et mellomledd mellom deg og tannlegen. Er det noe du lurer på eller i tvil om, ikke nøl med å spørre meg. Vil du også ha noen tips om byens fineste parker, beste restauranter eller steder å besøke i løpet av oppholdet ditt, er jeg her for å hjelpe deg med alt.

Barnabás Nagy-Vécsei

Hei, mitt navn er Barnabás og jeg er kundekonsulent her hos SolDent.

Tiltrekningen min til Norge begynte med en båttur langs vestkysten da jeg var rundt 14 år gammel. Denne opplevelse omplantet jeg til studiene mine: jeg studerte ved Institutt for Skandinaviske Språk og Litteraturer, som jeg absolverte i 2019.

Jeg ble født og oppvokst her i Budapest så om du trenger innsideinformasjon om byen eller tips for de mest koselige kaféene, er det meg å gå til. Jeg har jobbet ved SolDent siden 2018, under den tiden har jeg allerede fått masse erfaringer og hadde muligheten til å vokse som person.

Å være i daglig kontakt med pasientene som først går inn i tannlegekontoret slitende med problemer og ved behandlingens slutt kommer de ut smilende; for det er det alltid verdt å stå opp hver dag.

Klinikken vår

Velkommen skal du være hos oss. Vi vil at du får føle deg så avslappet som det er mulig. La os bevise deg at et besøk hos tannlegen kan være en hyggelig og positiv opplevelse. Mens du venter på behandlingen din, kan du nyte en god kopp kaffe, se på tv eller bare lese en av de magasinene vi har tilgjengelig i resepsjonen.

Map cannot be displayed!