VÅR GARANTI

For et langvarig og sunt smil

KVALITET PÅ OMSORG: 5 STJERNE

Vi forstår at du kanskje er litt for forsiktig i begynnelsen når noen tilbyr en ny mulighet for behandling av tannhelseproblemer. Kvaliteten på behandlingene våre tillater oss til å gi deg en trippelgaranti pakke!

Vi håper dette hjelper deg å ta beslutningen om å reise til Budapest og gjøre nytte av vår kvalitetsbehandling.

110% ESTETISK GARANTI

Vi vet hvor viktig det er for våre kunder at behandlingene gir både langvarige og estetiske forbedringer til smilet deres. Derfor bruker vi moderne materialer og teknikker slik at vi kan lage vakre, nye smil som gir selvtilliten din tilbake.

Vi tilbyr unik garanti for våre pasienter fordi vi ønsker å innfri deres ønsker.

Det er lite sannsynlig, men dersom du ikke er fornøyd med resultatene etter du har reist tilbake til Norge, garanterer vi å gjøre alt om igjen uten noe kostnad. Tilbudet gjelder om du gir oss beskjed innen 60 dager etter behandlingene. I tillegg dekker vi reisen og overnattingen din opp til 2000 NOK for flybillettene og 500 NOK/ natt.

Herved ønsker vi å forsikre deg at det er også vår prioritet at du får det smilet du har alltid ønsket!

GARANTI AV DENTAL RESTAURERING

Ved siden av kosmetisk utseende er det viktig at kronene, bruene og implantatene er langvarige. Vår misjon er å lage en restaurering som sitter perfekt over lang tid.

Vi har 3 års garanti på vårt arbeid.

GARANTI PÅ LENGDEN AV BESØKET DITT

Vi ønsker å forsikre deg at når du velger Tannhelseklinikk SolDent, kan du alltid føle deg i sikkerhet for at du har valgt det riktige stedet.

Når vi planlegger din behandling, er det lite sannsynlig at vi ikke klarer å gjøre alt ferdig før din avreise. Men for at du kan slippe all bekymring, garanterer vi at dersom du trenger å bli i Budapest lengre enn planlagt i behandlingsplanen, dekker vi de ekstra kostnadene. Det gjelder både ny flybillett og opphold hos en av våre samarbeiderspartnere.

Vi er sikre på at vår trippelgaranti er et bevis på de høye standardene vi følger her på Tannhelseklinikk SolDent. Når du velger oss, kan du vite at du er i gode hender. Vi er stolt av å ta vare på våre pasienter på det høyeste nivå.

Ta det første steget!

Fyll ut skjemaet og reserver en personlig konsultasjon for å få en detaljert behandlingsplan!

KLIKK HER FOR Å BOOKE EN GRATIS OG UFORPLIKTENDE TANNLEGE KONSULTASJON