Tannleger

Det profesjonelle teamet ved SolDent tannlegeklinikk

En av de største fordelene ved tannlegeturismen er at tannlegene og kirurgene gjør store, omfattende behandlinger daglig. Og som du vet gjør øvelse mester. Du kan være sikker på at våre erfarne tannleger og oralkirurger har sett, opplevd og utført utallige vellykket inngrep gjennom de siste 15 årene. De har arbeidet med engelske, franske og norske pasienter og kjenner godt til kravene til dette klientellet. Alle våre tannleger snakker flytende engelsk og er motivert for å finne den beste individuelle løsning for dine behov. Nedenfor kan du bli bedre kjent med teamet vårt.

Dr. Zoltán Oláh, tannlege og spesialist i konservative og proteseteknikk

Dr. Oláh er en av SolDents grundere. Han utdannet seg som tannlege ved Semmelweis universitetet i Budapest med og ble uteksaminert Summa Cum Laude (høyeste distinksjon). Han startet sin karriere ved Universitetets klinikk, hvor han behandlet ungarske pasienter. Dr. Oláh har arbeidet med “tannlege turisme” siden 2007, og behandler i hovedsak norske og franske pasienter. Han har alle nødvendige lisenser som spesialist innen rekonstruktiv rehabilitering av tenner i Norge. Dr Olah har bredt erfaring fra internasjonale miljøer og gjennom de årene han har jobbet med norske pasienter, ble han bedre kjent med ønskene og behovene til pasientene.

Han har nå valgt å praktisere i Budapest, hvor han er både heldig og fornøyd med å arbeide med pasienter fra det vestlige Europa. Det som pasientene liker mest ved Dr Olah, er at han har en åpen personlighet og er engasjert og dedikert til ethvert tilfelle han behandler. Når du møter Dr Olah, kan du være helt sikker på at han kommer til å lytte til deg og kommer opp med en løsning som passer perfekt til ønskene dine. Han oppmuntrer alltid pasientene sine til å spørre om noe er uklart og si i fra dersom det er behov for en liten pause i løpet av behandlingen.

Han er en stolt far av sin unge sønn, Botond. I tillegg til engelsk snakker han også fransk og litt norsk.

Dr. Gábor Nemes, tannlege og spesialist i konservative og proteseteknikk

Dr. Nemes er SolDent sin andre grunder. Han fullførte også sin utdannelse ved Semmelweis universitetet med Suma Cum Laude (høyeste distinksjon). Han arbeidet som ung tannlege ved universitetsklinikken, og i 2005 flyttet han til Storbritannia. I perioden 2005-2008 praktiserte han som assosiert privat tannlege ved Chain House Dental Surgery i Tenterden, Kent. Han har arbeidet i en veletablert privat praksis, hvor han fikk erfare behovene og forventningene fra et krevende engelsk klientell. Siden han returnerte har han arbeidet med engelske, franske og norske pasienter. Han foretrekker å arbeide med komplekse tilfeller av rekonstruktiv rehabilitering.

Dr Nemes er ofte flere steg foran folk, han er kreativ, tar initiativet til å finne den beste løsningen for pasientene sine og er full av stå-på-vilje. Han liker å "gå under huden" på pasienten for å bli enda bedre kjent med individet. Dr Nemes mener at for å oppnå det perfekte resultatet for hver enkelt pasient, må man vite litt mer om personen som sitter der i tannlegestolen.

Du kan være sikker på at Dr Nemes ikke stopper før han selv blir fornøyd med jobben. Han oppmuntrer alle til å stille spørsmål og føle seg som en partner i hele behandlingsprosessen.

Dr Nemes har to vakre, bablene jenter og han og fritiden hans er fullstendig dedikert til familien.

Dr Norbert Velich, tannlege og maxillofacial kirurg (oral, kjeve og ansiktsskjelett)

Dr. Velich er spesialist i oralkirurgi. Han er en akademiker med diplom fra det medisinske fakultet ved Semmelweis Universitet i Budapest, Ungarn, og det odontologiske fakultet ved Szeged Universitetet i Ungarn. Han har arbeidet i 12 år ved maxillofacial (Oral, Perio og kjeve) kirurgisk avdeling ved sykehus tilknyttet Semmelweis Universitetet, hvor han har opparbeidet seg bred erfaring i oral og kjevekirurgi samt implantat og rekonstruksjonskirurgi.

Dr. Velich har også utført omfattende og verdifulle studier og han har som resultat forfattet flere vitenskapelige publikasjoner som har blitt internasjonalt publisert. Gjennom de vitenskapelige studiene har han også oppnådd graden Doktor i filologi (PhD).

Dr. Velich arbeidet ved et renommert internasjonalt privat tannlegesenter i funksjon som klinisk direktør, hvor han møtte og administrerte pasienter fra flere europeiske land som Storbritannia, Irland, Frankrike, Tyskland, Sveits og Østerrike.

Gjennom sitt arbeid ved det internasjonale tannlegesenteret, gjennomførte han over 15.000 inngrep for tann-implantater i tillegg til flere hundretalls ben oppbygning og transplantasjoner.

Han er medlem av det europeiske styre for “Oro-Maxillofacial” (Oral, kjeve og ansiktsskjelett) kirurgi og har i flere år vært senior mentor og foreleser for NobelBiocare Hungary og AlphaBio Hungary.

Dr Kata Báthy

Dr Kata Báthy bestemte seg tidlig for å bli en tannlege. Inspirasjonen kom fra at hun har alltid likt å hjelpe andre og ikke minst at hun strever etter perfeksjon i alt hun gjør. Hun har sin tannlegeutdannelse fra det anerkjente Szent Györgyi Albert Medisinske Universitet. Etter utdanningen og praktikantårene på Protetikk Klinikken, jobbet hun mest på private tannlegeklinikker i Ungarn og i utlandet. Dr Báthy deltok også i utdannelsen av fremtidens tannleger på universitets egen klinikk i mange år.


I 2006 flyttet hun til Sveits og jobbet i Lausenne som tannlege fram til 2017. Gjennom disse årene lærte hun enda mer om den spennende verden av de protetiske teknikkene som Dr Báthy er blitt en erfaren spesialist i.

Når man spør henne hva som er best med jobben hennes, svarer hun raskt: de etter-behandlingen-smilene. Når hun kan se hvordan et ansikt kan forandres og lyse opp etter mange år med halv-smil og dårlig selvtillit. Når du sitter i tannlegestolen hos Dr Báthy, kan du være sikker på at du er tatt imot med ydmykhet, empati og presisjon. Og du får garantert sette pris på humøret hennes som er svært populært blant pasientene hennes.