Tannleger

Det profesjonelle teamet ved SolDent tannlegeklinikk

En av de største fordelene av tannlegeturismen er at tannlegene og kirurgene gjør stor, omfattende behandlinger daglig. Og du vet nok at øvelse gjør mester. Du kan være sikker på at våre erfarne tannleger og oral kirurger har sett, opplevd og utført utallige vellykket inngrep gjennom de siste 15 årene. De har arbeidet med engelske, franske og norske pasienter og kjenner godt til kravene til denne klientell. Alle våre tannleger snakker flytende engelsk og er motivert for å finne den beste individuelle løsning for dine behov. Nedenfor kan du bli bedre kjent med teamet vårt.

Dr. Zoltán Oláh, tannlege og spesialist i konservative og proteseteknikk

Dr. Oláh er en av SolDents grundere. Han mottok sin tannlege kvalifikasjon fra Semmelweis universitetet i Budapest med Summa Cum Laude (høyeste distinksjon) evaluering. Han startet sin karriere ved Universitetets klinikk, hvor han behandlet ungarske pasienter. Han arbeidet med “tannlege turisme” siden 2007, og behandler i hovedsak norske og franske pasienter. Han har alle nødvendige lisenser som spesialist innen rekonstruktiv rehabilitering av tenner i Norge. Dr Olah har bredt erfaring fra internasjonale miljøer og gjennom de årene har har jobbet med norske pasienter, ble han bedre kjent med ønskene og behovene pasientene.

Han har nå valgt å praktisere i Budapest, hvor han er både heldig og fornøyd med å arbeide med pasienter fra det vestlige Europa. Det som pasientene liker mest ved han er at Dr Olah har en åpen personlighet og er engasjert og dedikert til ethvert tilfelle han behandler. Når du møter Dr Olah, kan du være helt sikker på at han kommer til å lytte på deg og kommer opp med en løsning som passer perfekt til ønskene dine. Han oppmuntrer alltid pasientene sine til å spørre om noe er uklart og si i fra dersom det er behov for en liten pause i løpet av behandlingen.

Han er en stolt far av sin unge sønn, Botond. I tillegg til engelsk snakker han også fransk og litt norsk.

Dr. Gábor Nemes, tannlege og spesialist i konservative og proteseteknikk

Dr. Nemes er SolDent sin andre grunder. Han mottok også sin kvalifikasjon med Suma Cum Laude (høyeste distinksjon) evaluering. Han arbeidet som ung tannlege ved universitetets klinikk, og i 2005 flyttet han til Storbritannia. I perioden 2005-2008 praktiserte han som assosiert privat tannlege ved Chain House Dental Surgery i Tenterden, Kent. Han har arbeidet i en veletablert privat praksis, hvor han fikk erfare behovene og forventningene fra et krevende engelsk klientell. Siden han returnerte har han arbeidet med engelske, franske og norske pasienter. Han foretrekker å arbeide med komplekse tilfeller av rekonstruktiv rehabilitering.

Dr Nemes er ofte flere steg foran folk, han er kreativ, tar initiativet for å finne den beste løsningen for pasientene sine og er full av stå-på-vilje. Han liker å "gå under huden" av pasienten for å bli enda bedre kjent med individen. Dr Nemes mener at for å oppnå det perfekte resultatet for hver enkelte, må man vite litt mer om personen som sitter der i tannlegestolen.

Du kan være sikker på at Dr Nemes ikke stopper før han selv blir fornøyd med jobben. Han oppmuntrer alle til å stille spørsmål og føle seg som en partner i hele behandlingsprosessen.

Dr Nemes har to vakre og bablende jenter og han dedikerere fritiden hans fullstendig til familien sin.

Dr Péter Rakics, privat tannkirurg

Dr. Rakics mottok sin kvalifisering med en Suma cum Laude (høyeste distinksjon) evaluering. Han arbeidet som ung tannlege ved Universitetsklinikkens Prostodontisk avdeling (korrigering av bittforstyrrelser), hvor han mottok sin spesialist eksamen som privat tannkirurg. Han har vært registrert ved GDC i England siden 2007, og har praktisert i Storbritannia i 9 år. Han har meget god erfaring innen implantatkirurgi og implantatproteser.

Pasientene som har satt i tannlegestolen og har blitt behandlet av Dr Rakics, kan ikke skryrte nok av ferdighetene hans. Dr Rakics jobber raskt, nøyaktig og samtidig kjenner pasientene nesten ingenting under inngrepet. Etter flere tusen implantater han har satt inn, kan du også være sikker på at du er i gode hender.

Han har vært med i dette teamet i flere år, og har deltatt ved prestisjetunge etterutdanningskurs i Nederland, Storbritannia, Tyskland, Spania og Israel.

Dr Norbert Velich, tannlege og maxillofacial kirurg (oral, kjeve og ansiktsskjelett)

Dr. Velich er spesialist i oral kirurgi. Han er en akademiker med diplom fra medisinsk fakultet ved Semmelweis Universitet i Budapest, Ungarn, og odontologisk fakultet ved Szeged Universitetet i Ungarn. Han har arbeidet i 12 år ved maxillofacial (Oral, Perio og kjeve) kirurgisk avdeling ved sykehus tilknyttet Semmelweis Universitetet, hvor han har opparbeidet bred erfaring i oral og kjevekirurgi samt implantat og rekonstruksjonskirurgi.

Dr. Velich har også utført omfattende og verdifulle studier og han har som resultat forfattet flere vitenskapelige publikasjoner som har blitt internasjonalt publisert. Gjennom de vitenskapelige studiene har også oppnådd graden Doktor i filologi (PhD).

Dr. Velich arbeidet ved et renommert internasjonalt privat tannlegesenter i funksjon som klinisk direktør, da møtte og administrerte han pasienter fra flere europeiske land som Storbritannia, Irland, Frankrike, Tyskland, Sveits og Østerrike.

Gjennom sitt arbeid ved det internasjonale tannlegesenteret, gjennomførte han over 15.000 tann-implantat inngrep i tillegg til flere hundretalls ben oppbygninger og transplantasjoner.

Han er medlem av det europeiske styre for “Oro-Maxillofacial” (Oral, kjeve og ansiktsskjelett) kirurgi og har for flere år vert senior mentor og foreleser for NobelBiocare Hungary og AlphaBio Hungary.

Dr Zsuzsanna Tóth

Dr Tóth har gjort seg klar for tannlegeyrket helt siden videregående skole. Hun ønsket seg en jobb hvor hun kunne kombinere sin behendighet med kreativitet og den sterke følelsen av skjønnhet. Dr Tóth har alltid vært pliktfull og hardtarbeidende og det ble ganske tidlig tydelig for henne at hun ønsket å utdanne seg til tannlege. Hun uteksaminerte på Semmelweis Universitet i 2002 og 2 år senere tok hun yrkeseksamen i spesialisering av tann-og munnsykdommer.


Hun startet sin karrier på Semmelweis Universitet sitt Prostetikk Klinikk, hvor hun kunne fordype kunnskapet sitt innenfor forebyggenge og restorering tannpleie. Hun har jobbet i mange år i private tannklinikker både i Ungarn og i utlandet, herved har hun fått mange nyttige erfaringer i løpet av de årene. Hun har dedikert jobben sin til den kosmetiske tannbehandlingene hvor man kan både fordype seg og analysere prosessene for å kunne gi det beste resultatet. Disse behandlingene krever et kompleks synspunkt og nøye planlegging. Med all beregningene og diskusjonene kan man bli bedre kjent med pasienten sine ønsker og drømmer og Dr Tóth vet hvor viktig det er at tannlegen ser sluttresultatet foran seg allerede fra begynnelsen.


Estetikken har i privatlivet til Dr Tóth stor betydning fordi hun liker orden, balanse og ro i hverdagene også. Hun strever etter å anbefale løsninger som hun kan, både personlig og yrkesmessig, stå bak. Hun mener at det er den beste måten å bygge tillit mellom tannlege og pasient. Noe som er grunnleggende for et vellykket samarbeid. Empati, grundighet, tålmodighet og utholdenhet er hennes sterkeste side. Du kan være sikker på at du er i gode hender når du setter deg inn i tannlegestolen hennes.

Dr Kata Báthy

Dr Kata Báthy har bestemt seg tidlig til å bli en tannlege. Inspirasjonen kom fra at hun har alltid likt å hjelpe andre og ikke minst at hun strever etter perfeksjon i alt hun gjør. Hun har sin tannlege utdannelse fra den anerkjente Szent Györgyi Albert Medisinske Universitet. Etter
utdanningen og praktikantårene på Protetikk Klinikken, jobbet hun mest på private tannlegeklinnikker i Ungarn og i utlandet. Dr Báthy deltok i å utdanne fremtidens tannleger på universitets egen klinikk i mange år.


I 2006 flyttet hun til Sveits og jobbet i Lausenne som tannlege fram til 2017. Gjennom disse årene lærte hun enda mer om den spennende verden av de protetiske teknikkene som Dr Báthy er blitt en erfaren spesialist i.

Når man spør henne hva som er best med jobben hennes, kommer hun veldig raskt med svaret: de etter-behandlingen-smilene. Når hun kan se hvordan et ansikt kan forandres og lyse opp etter mange år med halv-smiler og dårlig selvtillit. Når du sitter i tannlegestolen hos Dr Báthy, kan du være sikker på at du er tatt imot med ydmykhet,empati og presisjon. Og du får garantert sette pris på humøret hennes som er så populær blant pasientene hennes.