Tannlege Budapest

Muligheten til et vakkert smil på en rimelig pris i vakre omgivelser

Velg lavere pris på tannbehandling i Budapest

Opptil 70% lavere pris på tannbehandling i Budapest. Hvis du ønsker å oppleve tannbehandling av høy kvalitet samtidig som du får det for en rimelig pris, da er du på riktig sted.
Selv om prisen på tannlegetjenester i Budapest er lavere enn i Norge, bruker vi de beste verktøyene og materialer, og tannlegeteamet vårt har behandlet flere tusen fornøyde pasienter i de siste årene. Pasientene våre har også kunne fortelle at med reise og oppholdskostnader, har den totale kostnaden blitt minst halvparten av prisen i Norge. Ikke gå glipp av denne sjansen.

KLIKK HER FOR Å BOOKE EN GRATIS OG UFORPLIKTENDE TANNLEGE KONSULTASJON

Tannlege pris i Budapest

Det er mange som lurer på hvordan vi kan tilby lavere pris på tannbehandling i Budapest mens vi bruker de beste materialene fra markedet. Svaret ligger hovedsakelig i 2 faktorer. Den ene er at levekostnadene i Budapest er lavere enn i mange andre vest-europeiske storbyer. Utgiftene for strøm, vann eller leie er forholdsvis lavere enn for eksempel i Paris, Genf eller i Oslo.

Den andre faktoren er at lønnen for både tannleger, teknikker og assistentene også påvirker prisen på tannbehandlingene. Mens en tannlege får en mye større andel av behandlingsprisen i Sveits eller i Norge, får en ungarsk tannlege kun 16% av den prisen du betaler.

Disse 2 faktorene gjør at vi kan tilby høy kvalitet og rimelig pris på tannbehandling i Budapest.

Tannlege Budapest - Dr Zoltán Oláh

Du ser sikkert klart at våre behandlingene er rimeligere. Men det er et annet viktig spørsmål ved siden av prisen.
Er de ungarske tannlegene like flinke som de norske?
Dette er et viktig og nødvendig spørsmål man stiller, særlig fordi i en så unik situasjon er det ikke alltid det samme hvem som utfører behandlingene.
Budapest er senteret av tannlegebehandlinger i Europa. Hvert år kommer flere tusen pasienter for å få tennene sine ordnet. Det er også resultatet av at den ungarske tannlegeutdannelsen har et veldig høyt nivå.

Tannlege Olah har jobbet med norske pasienter i over 10 år og har hatt personlig konsultasjoner i Norge hver måned. Han har også Helfo lisens.

Hvorfor velge tannlege i Budapest?

Du ser sikkert klart at våre behandlingene er rimeligere. Men det er et annet viktig spørsmål ved siden av prisen. Dette er et viktig og nødvendig spørsmål man stiller, særlig fordi i en så unik situasjon er det ikke alltid det samme hvem som utfører behandlingene.

Budapest er senteret av tannlegebehandlinger i Europa
Hvert år kommer mer enn titusen pasienter for å få tennene sine ordnet. Det er også resultatet av at den ungarske tannlegeutdannelsen har et veldig høyt nivå. Det er flere hundre utenlandske studenter som studerer på Semmelweis Universitet i Budapest for å bli utmerkete tannleger.

Når er det verdt å reise til Budapest og få gjort tannbehandlingene her?

Vi har dyktige tannleger og spesialister innen oralkirurgi, periodontitt og protetikk, flere av dem med doktorgrader og ulike spesialisering. De har lang erfaring i omfattende tannbehandling. Du kan derfor være trygg på at du blir godt ivaretatt. For at du skal få all nødvendig informasjon, har vi norsktalende kundekonsulenter som er behjelpelige med kommunikasjon. Vi legge stor vekt på smertefri behandling og vi passer på at opplevelsen din blir mest mulig behagelig. Har du alvorlig tannlegeskrekk, tar vi vi hensyn til å gjøre vårt absolutt beste for å kunne få deg til å slappe av og stole på oss.

Lengden på tannbehandlingen

Er det snakk om noen høler, små fyllinger eller en rotkanalfylling, er det ikke noe særlig mye du kan spare på ved å ta en tur til Ungarn.
Men om du trenger proteser, estetiske arbeid eller mangler du tenner, får du spart flere tusen kroner hvis du velger Soldent Tannhelseklinikk i Budapest.
Selv om du kjøper flybilletter og betaler for overnatting blir det fortsatt billigere enn det skulle koste i Norge.
Mangler du bare noen tenner, kan vi lage kroner eller en bro for deg. Om det er snakk om opp til 10 kroner, er vi ferdig på 5 dager.

Hvis det er 12-28 kroner, trenger vi 7-10 dager, men det er sjeldent. Vi gir deg midlertidige kroner for ditt opphold, slik at du kan spise og nyte dagene dine i Budapest.

Ønsker du implantater er det vanligvis 2 turer til Budapest. Kirurgen vår setter inn implantatskruene på det første turen og etter 3 dager i Budapest kan du reise hjem til Norge. Disse skruene settes inn under tannkjøttet og de trenger noen månder (3-6 måneder) til å bli sterke og godt integrerte i benet. Når du kommer tilbake får du de endelige implantatkronene. Men bekymr deg ikke, du blir ikke uten tenner i løpet av ventetiden, du får midlertidige protese fra oss ved behov.

Oppdag Budapest mens du får tilbake smilet ditt!

De fleste som ikke kjenner Budapest fra før blir alltid veldig overrasket over hvor modern, rent og trygt det er. Du lurer nok på hva du skal gjøre mens du er her. La meg gi deg et lite stykke Budapest.
Budapest tilbyr et stort utvalg av konserter, utstillinger og museer. Mange av de bygningene er på UNESCO sin verdensarvliste.

De mest kjente severdigheter:

Parlamentet, Budahøyden, St. Stephen Basilica, Synangogen i Dohány utca ( utca betyr vei ), Helteplassen, Kjedebroen, Andrássy Boulvard og mange unike hoteller, steder og plasser som er verdt å besøke.

Budapest er den eneste hovedstad i Europa som har mange bad med ekte termalvann som er perfekt for de som sliter med helsa. De mest kjente er Széchenyi, Rudas, Gellért, Király og Lukács.

Det beste er at klinikken vår ligger i nærheten av byens sentrum slik at det er lett å kombinere tannbehandlingen med å nyte en storbyferie mens du er her. Rett ved siden av oss er det er stort kjøpesenter og du finner et bredt utvalg av offentlig transport.

Velger du å ordne tennene dine hos oss, kommer du helt sikkert å ikke kjede deg!

KLIKK HER FOR Å BOOKE EN GRATIS OG UFORPLIKTENDE TANNLEGE KONSULTASJON

Reisen

Med våre tips og anbefaling ønsker vi å hjelpe deg med å kunne velge den beste måten å komme frem til Budapest. Din kundekonsulent er behjelpelig til å finne de beste flybillettene og tilbudene for reisen din. Budapest er nærmere enn du tror med flere direkte flyvninger.

Overnatting Budapest

Vi jobber med et stort utvalg av overnattingssteder hvor vi kan sikre deg gode priser for oppholdet ditt. La det være et 4-stjerners hotell eller en fullt utstyrt leilighet, har vi et forslag til deg. De fleste er i gangavstand både fra klinikken vår og byens hjerte.

Opplev Budapest

Oppholdet ditt trenger ikke å handle kun om tannbehandlingen. Budapest har mye å by på, la det være kulturelle, kulinariske eller spenningsfulle opplevelser. Din kundekonsulent kan gi deg anbefalinger for restauranter, utstillinger eller utfluktsturer rundt omkring Budapest.