Referanser

DET VIKTIGSTE PÅ NETTSIDEN AV EN TANNKLINIKK: SMILGALLERIET!

Vi anbefaler på det sterkeste å besøke tannklinikkens portfolioside! Mellom de presenterte tilfellene, kan du med rimelig sikkerhet finne et tilfelle som ligner ditt tilfelle og du kan visualisere hva du kan forvente fra oss. Tilfellene og sakene presentert kan vise deg hvordan rehabilitering av dine tenner kan se ut.

Selv med tenner som er i meget dårlig stand, er der flere behandlings metoder som kan hjelpe. Der er ingen umulige tilfeller! Ved Soldent er målet å gjenopprette tennenes helse, funksjon og estetikk.

1. TILFELLE

NYE ZIRKON KRONER PÅ DE FREMSTE TENNENE

Dette er et estetisk tilfelle, hvor tennene fremme hadde forandret farge på grunn av rotfylling. Etter å ha fått innsatt Zirkon kroner, var pasienten begeistret for hennes nye, hvite vakre tenner.

KLIKK HER FOR Å BOOKE EN GRATIS OG UFORPLIKTENDE TANNLEGE KONSULTASJON

2. TILFELLE

FULLT TANNSETT REHABILITERING MED ENKELTSTÅENDE KRONER

Når tennene har blitt redusert på grunn av syreeffekt eller nedslitt over lengre tid, er ofte den eneste løsningen å sette inn kroner. Ved bruk av sofistikerte tann materialer, kan både de funksjonelle og kosmetiske behov oppnås samtidig.

3. TILFELLE

KRONERESTAURERING FOR Å REHABILITERE MEGET DÅRLIGE TENNER

Når noen stadig utsetter tannbebehandling, vil det få seriøse konsekvenser. Om du er i en lignende situasjon, da håper vi at disse bildene gir deg håp. De nye kronene utgjør definitivt en forskjell.

4. TILFELLE

RESTAURERING AV BRUKNE TENNER

I dette noe mildere tilfellet, måtte vi behandle brukne og nedslitte tenner. Skallfasett ble satt på de nedre tennene fremme mens de bakre tennene ble behandlet med innlegg, kroner og fyllinger.

5. TILFELLE

FULLT TANNSETT BEHANDLING MED IMPLANTATER OG KRONER

Et meget interessant behandlingsresultat! Noen tilfeller er sett som håpløse, men de som våger, vinner! Her har de bakre tenner vært borte over lengre tid, som har resultert i at tennene fremme har vært overbelastet. Tannimplantater, kroner og broer var nødvendig for å rekonstruere tennene.

6. TILFELLE

SMÅ UNOTISBARE KORREKSJONER MED FYLLINGER

De tidligere tilfellene har vist at vi har solid erfaring i behandling av komplekse tannproblemer. Selvsagt er vi klare til å håndtere mindre alvorlige situasjoner. De moderne hvite kompositt fyllingsmaterialer er ofte benyttet når bare små korreksjoner er nødvendig, men det utgjør fortsatt en stor forskjell.

7. TILFELLE

FULL REKONSTRUKSJON OPPE OG NEDE

Ved hjelp av tannimplantater og kroner, fikk denne pasienten smilet sitt og selvtilliten tilbake samtidig.

8. TILFELLE

KOSMETISK BEHANDLING

Ved kosmetisk rehabilitering, utfører vi små endringer på individuelle tenner. Gjennom bruk av skallfaset, kan farge, form og lengde korrigeres for å gi et bedre og finere smil. Denne pasienten fikk innsatt 18 skallfasetter.

9. TILFELLE

KRONER PÅ ALLE TENNER

Full rehabilitering med porselenkroner. Om dine tenner er nedslitte, misfargende eller sprukket, eller du ikke liker hvordan de ser ut. Denne saken viser deg hva som kan gjøres. Alle tennene fikk innsatt konvensjonelle kroner.

10. TILFELLE

KRONE REHABILITERING PÅ TENNER I OVERMUNNEN OG IMPLANTATSTØTTET BRO PÅ TENNENE NEDE TIL VENSTRE

Estetikk, lang varighet og harmoni. 18 tenner har fått en fullstendig gjenopprettelse , alt gjort med respekt for tidligere nevnte prinsipper.

11. TILFELLE

STORE FORBEDRINGER AV MEGET NEDSLITTE TENNER

Denne pasienten ønsket en gjennomgripende behandling i mange år, men han hadde ikke råd til det hjemme og kom til slutt til Budapest. Han har ikke angret sin beslutning! Han returnerte hjem med 28 pene porselenstenner, en rehabilitering av høyeste standard, som ga ham et etterlengtet nytt smil.

12. TILFELLE

REHABILITERING MED IMPLANTATER

Har knapt tenner i behold? Er du redd for tannbehandling? Eller du ikke riktig vet hva du kan forvente? Denne pasienten startet på samme måte! Han bestemte seg til tross for sine reservasjoner og tok tak. Resultatet ble oppnådd med 10 implantater og 24 kroner.

Jeg håper disse bildene er levende bevis for kvaliteten på våre behandlinger ved Soldent tannhelsesenter og senter for implantat og rekonstruktiv tannbehandling. Det er ikke lett å finne et godt team med rimelige priser for slike tjenester i Norge. Jeg tror vi tilbyr en løsning for dette i Budapest! Du kan spare 50-70% for minst like god kvalitet, teknikk og materialer. Opp til nå har mange av dine landsmenn allerede valgt, prøvd og tjent på hva vi har å tilby. Vent ikke med å komme i kontakt med oss og la oss hjelpe deg!

Vennligst hilsen,

Dr. Zoltán Oláh
Privat tannlege og kirurg
Soldent tannhelsesenter – Senter for implantat og estetisk tannbehandling.

KLIKK HER FOR Å BOOKE EN GRATIS OG UFORPLIKTENDE TANNLEGE KONSULTASJON