FAQ

De mest stilte spørsmålene

Hvordan skal jeg reise til Budapest?

De fleste velger å komme med fly. Både Norwegian og WizzAir har direkteflyvninger fra Gardermoen til Budapest og flyturen er knapt over 2 timer. Flybillettene finner man fra 500 nok tur/retur. Det er noen som velger andre transportmidler, som for eksempel bil eller tog.

Jeg har aldri vært i Budapest. Hvordan finner jeg klinikken der?

Vi har vår egen sjåfør som kan hente deg fra flyplassen. Han venter i ankomsthallen med et skilt med navnet ditt på. Han kjører deg til klinikken vår eller til overnattingsstedet. Det kommer selvfølgelig an på når du ankommer og når din første time er satt opp.

Kan jeg ta med en venn/familiemedlem?

Selvfølgelig kan du det! Det er alltid hyggelig med noen som kan være der mens man går gjennom tannbehandlingen. Og særlig på de protetiske behandlingene har man en god del fritid. Da kan dette være en fantastisk mulighet til å oppdage og oppleve alt Budapest har å by på.

Hvor skal jeg bo?

Vi samarbeider med et utvalg av leiligheter og ett 4-stjerners hotell. Her kan vi ordne og booke overnatting for deg. Alle leilighetene er fullt utstyrt og har wifi. Hotellet tilbyr også frokost. Overnattingsstedene ligger ca 8-10 minutters gange fra klinikken vår. Og klinikken vår er i sentrum av Budapest. Konsulenten din kan hjelpe deg med organisering fra A til Å i løpet av turen din.

Hva kan jeg gjøre i Budapest mellom behandlingene?

Når du har fritid, kan du nyte Budapest som turist. Historiske byggninger, termiske bad, ruinpuber, koselige caféer, god vin eller smakfull gulasj. Det er bare noen stykkord man kommer på når man tenker på Budapest. Vi er også behjelpelige med å anbefale programmer og steder som er verdt å besøke.

Er det noen som snakker norsk der?

Vi har 2 kundekonsulenter som snakker flytende norsk, og i tillegg til det snakker alle engelsk her på klinikken. De fleste snakker også godt engelsk i byen.

Hva om det skjer noe etter behandlingen?

Kirurgene våre har spesialisert seg på slike omfattende behandlinger og vi jobber med en 98% suksess ratio. Vi bruker kun høykvalitetsmaterialer og etter behandlingen legger vi også stor vekt på oppfølging. Vi har 3-års garanti på arbeidet vårt. Det er også grunnen til den årlige kontrollen, slik at vi kan oppdage eventuelle betennelser eller andre utfordringer som vi kan ta hånd om i god tid. Du skal vite at det er vår absolutte prioritet at du blir fornøyd med behandlingen. Vi er klar over at en komplikasjon er vanskeligere å håndtere på grunn av avstanden. Derfor velger vi kun de mest profesjonelle leger, teknikere og assistenter å jobbe sammen med. Vi tar oppfølgingen av pasientene våre på alvor og du kan være sikker på at vi skal ta godt vare på deg også etter behandlingen din er ferdig.

KLIKK HER FOR Å BOOKE EN GRATIS OG UFORPLIKTENDE TANNLEGE KONSULTASJON

Er tannbehandlingen smertefull?

Tannbehandlingen skal ikke gjøre vondt siden vi bruker lokalbedøvelse. Vi gir deg også alle medikamenter som kan trenges etter behandlingene, så du slipper å bekymre deg for dette.

Hvordan er kvaliteten?

Vi legger stor vekt på kvalitet, noe som vises både i verktøyene og materialene vi bruker. Implantatskruene har den høyeste og reneste graden av titan (grad 4). ICX implantatene kommer fra Tyskland, NobelBiocare er fra Sverige og Straumann er ett sveitsiske merke. Vi bruker de samme instrumentene som våre kollegaer i for eksempel Sveits, Norge eller i Frankrike. Tannlegene våre har jobbet i denne bransjen i over 15 år og derfor kan du være sikker på at de har funnet de beste tannteknikerne for å jobbe sammen med.

Jeg er skeptisk mot tannbehandling i utlandet. Hvorfor skal jeg velge Budapest og SolDent?

Jeg er skeptisk til tannbehandling i utlandet. Hvorfor skal jeg velge Budapest og SolDent? Tannlegeturismen har vært et kjent fenomen i Ungarn de siste 20 årene. I tillegg til dette, har Ungarn vært ett senter for legeutdannelse. Det er studenter fra hele verden som kommer for å studere i Budapest, Szeged eller Debrecen. Våre tannleger har fått utdannelsene sine fra det anerkjente Semmelweis Universitet og siden da har de vært med på utallige internasjonale videreutdanninger og kurs. Teamet vårt har bred erfaring i de store og omfattende tannbehandlingene slike turer krever. Vi har mye erfaring i å organisere turer, hjelpe med overnatting og transfer. Vi snakker norsk, engelsk og fransk, derfor kan du være sikker på at språket ikke blir noe problem.

Jeg sliter med tannlegeskrekk. Hvordan skal jeg behandles?

Vi møter mange pasienter med tannlegeskrekk. Hos oss i SolDent gjør alt vi kan for å få pasientene til å føle seg trygge og avslappet og hjelper deg til å oppleve mestring og kontroll. Vi er en lite klinikk med en varm og nesten hjemmekoselig atmosfære. Vi behandler 3-4 pasienter om dagen og det betyr også at vi kan gi bedre oppmerksomhet for hver eneste pasient.