FAQ

De mest stilte spørsmålene

Hvordan skal jeg reise til Budapest?

De fleste velger å komme med fly. Både Norwegian og WizzAir har direkte flyvninger fra Gardermoen til Budapest og flyturen er knapt over 2 timer. Flybillettene finner man fra 500 nok tur/retur. Det er noen som velger andre transportmidler, for eksempel bil eller tog.

Jeg har aldri vært i Budapest. Hvordan finner jeg klinikken der?

Vi har vår egen sjåfør som kan hente deg fra flyplassen. Han venter i ankomsthallen med et skilt med navnet ditt på. Han kjører deg til klinikken vår eller til overnattingsstedet. Det kommer selvfølgelig an på når du ankommer og når din første time er satt opp.

Kan jeg ta med en venn/familiemedlem?

Selvfølgelig kan du det! Det er alltid hyggelig med noen som kan være der mens man går gjennom tannbehandlingen. Og særlig på de protetiske behandlingene har man en god del fritid. Da kan dette være en fantastisk mulighet til å oppdage og oppleve alt Budapest har å by på seg.

Hvor skal jeg bo?

Vi samarbeider med et utvalg av leiligheter og et 4-stjerners hotell. Her kan vi ordne og booke overnatting for deg. Alle leilighetene er full utstyrte og har wifi. Hotellet tilbyr frokost også. Overnattingsstedene ligger ca 8-10 minutters gangvei fra klinikken vår. Og klinikken vår er i sentrum av Budapest. Konsulenten din kan hjelpe deg med alt fra A til Å til å organisere turen din.

Hva kan jeg gjøre i Budapest mellom behandlingene?

Når du har fritid, kan du nyte Budapest som turist. Historiske byggninger, termiske bad, ruinpuber, koselige caféer, god vin eller smakfull gulasj. Det er bare noen stykkord man kommer på når man tenker på Budapest. Vi er også behjelpelige med å anbefale programmer og steder som er verdt å besøke.

Er det noen som snakker norsk der?

Vi har 2 kundekonsulenter som snakker flytende norsk, og i tillegg til det snakker alle engelsk her på klinikken. De fleste snakker også godt engelsk i byen.

Hva om det skjer noe etter behandlingen?

Kirurgene våre har spesialisert seg på sånne omfattende behandlinger og vi jobber med en 98% suksess ratio. Vi bruker kun høykvalitetsmaterialer og etter behandlingen legger vi stor vekt på oppfølging også. Vi har 3-års garanti på arbeidet vårt. Det er også grunnen til den årlige kontrollen, slik at vi kan oppdage eventuelle betennelser eller andre utfordringer som vi kan ta hånd om i god tid. Du kan tenke deg at det er vår absolutt prioritet at du blir fornøyd med behandlingen. Vi er klar over at et komplikasjon er vanskeligere å håndtere på grunn av avstanden. Derfor velger vi kun de mest profesjonelle leger, tekniknikker og assistanter å jobbe sammen med. Vi tar oppfølgingen av pasientene våre på alvor og du kan være sikker på at vi skal ta godt vare på deg også etter behandlingen din er ferdig.

KLIKK HER FOR Å BOOKE EN GRATIS OG UFORPLIKTENDE TANNLEGE KONSULTASJON

Er tannbehandlingen smertefull?

Tannbehandlingen skal ikke gjøre vondt. Vi bruker lokalbedøvelse. Vi gir deg også all medikasjoner som kan trenges etter behandlingene, så du slipper å bekymre deg over dette.

Hvordan er kvaliteten?

Vi legger stor vekt på kvaliteten og det vises både på verktøyene og materialene vi bruker. Implantatskruene har den høyeste og reneste grad av titan (grad 4). ICX implantatene kommer fra Tyskland, NobelBiocare er fra Sverige og Straumann er et sveitsiske merke. Vi bruker de samme instrumentene som våre kollegaer i for eksempel Sveits, Norge eller i Frankrike. Tannlegene våre har jobbet i denne bransjen i over 15 år og derfor kan du være sikker på at de har funnet de beste tannteknikkerne for å jobbe sammen med.

Jeg er skeptisk mot tannbehandling i utlandet. Hvorfor skal jeg velge Budapest og SolDent?

Tannlegeturismen har vært et kjent fenomen i Ungarn i de siste 20 årene. I tillegg til dette, har Ungarn vært senteret av legeutdannelse. Det er studenter fra hele verden som kommer og studere i Budapest, Szeged eller Debrecen. Våre tannleger har fått sine utdannelser fra den anerkjente Semmelweis Universitet og siden da har de vært med på utallige internasjonale videreutdanning og kurs. Teamet vårt har bred erfaring i de store og omfattende tannbehandlingene slike turer krever. Vi har stor bekjennelse i å organisere turer, hjelpe med overnatting og transfer. Vi snakker norsk, engelsk og fransk, herved kan du være sikker på at språket ikke blir noe problem her.

Jeg sliter med tannlegeskrekk. Hvordan skal jeg behandles?

Vi møter mange pasienter som har tannlegeskrekk. Vi hos SolDent gjør alt vi kan til å få pasientene våre føle seg trygge og avslappet og hjelper deg til å oppleve mestring og kontroll. Vi er et lite klinikk med en varm og nesten hjemmekoselig atmosfære. Vi behandler 3-4 pasienter om dagen og det betyr også at vi kan tilby bedre oppmerksomhet for hver eneste pasient.