Informasjon

Finn svar på alt du lurer på

Alt om prosessen hos Soldent

Gjør deg kjent til de mest stilte spørsmålene eller om hvordan vi kan hjelpe deg med å søke refusjon fra Helfo. Du får vite mer om hele prosessen fra det øyeblikket du melder interessen din til en gratis konsultasjon til du ankommer til Budapest for tannbehandling.

Og husk, du kan alltid snakke med kundekonsulenten din dersom det er noe mer du lurer på.

FAQ

Finn svar på de mest stilte spørsmålene. Vi har samlet spørsmålene som de fleste lurer på om konsultasjonen, reisen eller behandlingsopplegget i Budapest.

Helfo tannlege

Alt om Helfo prosessen hos oss for at du kan søke om refusjon etter tannbehandlingen din. Vi hjelper deg med papirarbeidet etter hver behandlingsetapp.

Slik fungerer det

Hvordan fungerer konsultasjonen, reiseplanlegging og Helfo. Les mer om prosessen her og om du lurer på noe mer, bare ta kontakt med oss.

KLIKK HER FOR Å BOOKE EN GRATIS OG UFORPLIKTENDE TANNLEGE KONSULTASJON

Sjekk ut vår introduksjonsvideo

Vi vet hvor viktig det er at du kan få vite så mye om oss som det er mulig. Det er alltid mange spørsmål man har i hodet sitt, særlig med tanken på å besøke tannlegen i utlandet.
Vi har laget denne videoen slik at du kan bli bedre kjent med oss. Bli med på en virtuell tur gjennom resepsjonen, behandlingsrommene og vårt eget røntgenrom.
Vi ønsker å forsikre deg om at du kommer til et trygt sted hvor alle ønsker ditt beste.
Vi har jobbet innen tannlegeturisme i over 10 år og hele teamet vårt består av de beste fagpersonene i Ungarn.
Vi har Ungarns mest erfarne kirurger og tannleger innenfor bransjen og vi har valgt de beste tannteknikkerne som jobber i vårt eget laboratoriet.
Som dere kan se, bruker vi kun høykvalitets utstyr og materiell. Du kan være sikker på at du er i de beste hendene når du velger å gjøre tannbehandlingen din hos SolDent.

KLIKK HER FOR Å BOOKE EN GRATIS OG UFORPLIKTENDE TANNLEGE KONSULTASJON