Skallfasetter pris

Hvor mye koster skallfasetter?

Hvorfor velge skallfasetter?

En skallfasett er et tynt skall, som legges på den preparerte overflaten av din egen tann. Skallfasetten fremstilles individuelt for hver pasient og tann, derfor kan du være sikker på at passformen blir perfekt.

En skallfasett sitter godt fast og løsner vanligvis ikke ettersom den limes til tannen. Takket være at fasetten ligner tannens egen oppbygning, blir resultatet et naturlig og hvitt smil - nesten som et nytt lag med emalje!

Oslo Smile

 • 7500 Nok/ veneer
 • Consultation, preparation, bonding in Oslo

Oslo - Budapest Hybrid Smile

 • 5600 Nok/ veneer
 • Consultation, preparation in Oslo, bonding in Budapest

Budapest Smile

 • 3600 Nok/ veneer
 • Consultation in Oslo, preparation, bonding in Budapest

Hva koster skallfasetter?

Prisen på skallfasetter varierer seg mye og er avhengig av materialen og kvaliteten av den. Vi bruker kun den høyeste kvaliteten, den samme materien som de jobber med i Hollywood for kjendisene:

Ivoclar E-max fra Lichtenstein.

Den første konsultasjonen er gratis.

Når du bestemmer deg og ønsker å gjøre behandlingen, betaler du først kun for Smile Design, 2500 nok.

Deretter kommer prisen an på hvor du ønsker å få utført tannbehandlingen din.

I Oslo koster det 7500 nok/ skallfasett, mens i Budapest er det 3600 nok/skallfasett.

Hvorfor velge skallfasetter?

KLIKK HER FOR Å BOOKE EN GRATIS OG UFORPLIKTENDE TANNLEGE KONSULTASJON

Høykvalitetsbehandlinger på 50-70% lavere pris enn i Norge

Nå har tiden kommet for deg som har utsatt tannbehanling i mange år på grunn av uoverkommelige høye priser. Hos SolDent Hungary kan du være sikker på at du får høykvalitetsbehandling med de beste materialene fra markedet.

Vi kan tilby deg tannbehandling i luksus omgivelser på en 50-70% lavere pris enn du skulle betale i Norge. Hvordan er det mulig, spør du? Generelt sagt er livet rimeligere i Ungarn enn i Norge. Vi betaler forholdsmessig mindre for fellesutgifter og lønnen er lavere enn i de fleste vest-europeiske landene. Dette gir oss en unik mulighet til å kunne fullføre tannbehandlinger med de mest erfarne og anerkjente tannbehandlerne, bruke de beste verktøyene og de høyeste kvaliteten på materialene

Hva er varigheten av skallfasettene? Kan de falle av?

Vi får ofte et spørsmål om varigheten av skallfasettene. Bekymringen kommer nok av erfaringen av tannkroner og skallfasetter som ble laget tidligere hvor de brukte dårligere kvalitet på materialene. Tannbehanlding og limen som er brukt har gått gjennom en stor utvikling og forbedring de siste årene. Om liming er utført på riktig måte, skal skallfasettene sitte permanent. Men om de skulle falle av som veldig sjeldent kan skje, kan de limes tilbake eller vi kan lage ny og det er dekket av garanti.

Vi må nevne at munnhygiene er svært viktig for at tannbehandlingen din med skallfasetter skal være langvarig. Selv om keramikken kan ikke miste sin farge (kvaliteten av keramikken er veldig viktig), må man være nøye med munnhygiene for at tennene under fasettene skal holde seg friske.

I gjennonsnitt varer skallfasettene i 15-20 år, men med grundig tannpleie kan dette være lengre tid.

Hvorfor er skallfasetter så populære?

Skallfasettene er et populært valg for de med flisete tenner, med et gap mellom tennene eller feil formede tenner.

Noen mennesker bare ønsker en skallfasett i tilfelle en ødelagt eller fliset tann, men mange ønsker mellom seks til åtte skallfasetter for å skape et jevnt, symmetrisk smil.

De øverste åtte tennene i midten er de mest anvendte, som vi setter skallfasetter på.

Den største fordelen for skallfasetter er å forbedre tennens utseende, de gir pasientene våre et lysere og jevnere smil. Skallfasettene brukes ofte til å behandle følgende kosmetiske forekomster:

 • ødelagte eller flisete tenner
 • alvorlig misfarging eller ujevn farging som ikke kan fikses med tannbleking
 • hull i tennene
 • mindre enn gjennomsnittet tenner
 • spisse eller uvanlig formede tenner

Før du får skallfasettene, har du en foreløpig avtale med oss for å diskutere hvilke alternativer som passer for deg og hvor mange skallfasetter du vil og kan ha plassert.

Vi tar et panorama røntgenbilde på dette stadiet for å evaluere tannhelsen din.

For å få nøyaktig dimensjonering av skallfasettene dine, ved neste avtale, trimmer vi ned omtrent en halv millimeter av tannen din (vi fjerner emaljen ved hjelp av et slipeverktøy) før de tar et inntrykk av tennene dine. Denne formen sendes deretter til laboratoriet for tannteknikeren som lager skallfasettene dine.

Tannkrone pris

Hvis du har en knekt tann og skaden er for store til å kunne fikse med vanlig fylling, kan tannkrone være midt i blikket for deg. De er svært holdbare, estetisk pene og vil føles som ekte tenner.

Tannimplantat pris

Tannimplantat brukes for å erstette én eller flere manglende tenner.For prosedyren setter vi først inn en titanskrue som gror fast i kjevebenet. Deretter fester vi på en tannkrone ller bro.