Skallfasetter pris

Hvor mye koster skallfasetter?

Hvorfor velge skallfasetter?

En skallfasett er et tynt skall som legges på den preparerte overflaten av din egen tann. Skallfasetten fremstilles individuelt for hver pasient og tann, så du kan derfor være sikker på at passformen blir perfekt.

En skallfasett sitter godt fast og løsner vanligvis ikke ettersom den limes til tannen. Takket være det faktum at fasetten ligner tannens egen oppbygning, blir resultatet et naturlig og hvitt smil - nesten som et nytt lag med emalje!

Oslo Smil

 • 7500 Nok/ skallfasetter
 • Konsultasjon, preparasjon og innsetting i Oslo

Oslo - Budapest Hybrid Smil

 • 5600 Nok/ skallfasetter
 • Konsultasjon, preparasjon i Oslo og innsetting i Budapest

Budapest Smil

 • 4000 Nok/ skallfasetter
 • Konsultasjon i Oslo, preparasjon og innsetting i Budapest

Hva koster skallfasetter?

Prisen på skallfasetter varierer mye og er avhengig av materialene og kvaliteten. Vi bruker kun fasetter av høyeste kvalitet, de samme materialene som de bruker i Hollywood på kjendisene:

Ivoclar E-max fra Lichtenstein.

Den første konsultasjonen er gratis.

Når du bestemmer deg og ønsker å gjøre behandlingen, betaler du først kun for Smile Design

Deretter kommer prisen an på hvor du ønsker å få utført tannbehandlingen din.

I Oslo koster det 7500 nok/ skallfasett, mens i Budapest er det 4000 nok/skallfasett.

Hvorfor velge skallfasetter?

KLIKK HER FOR Å BOOKE EN GRATIS OG UFORPLIKTENDE TANNLEGE KONSULTASJON

Høykvalitetsbehandlinger TIL 50-70% lavere pris enn i Norge

Nå har tiden kommet for deg som har utsatt tannbehandling i mange år på grunn av uoverkommelige høye priser. Hos SolDent Hungary kan du være sikker på at du får høykvalitetsbehandling med de beste materialene på markedet.

Vi kan tilby deg tannbehandling i luksuriøse omgivelser til en 50-70% lavere pris enn du skulle betalt i Norge. Hvordan er det mulig? Generelt er levekostnader lavere i Ungarn enn i Norge. Vi betaler forholdsmessig mindre i fellesutgifter og lønnen er lavere enn i de fleste vest-europeiske land. Dette gir oss en unik mulighet til å kunne utføre tannbehandlinger med de mest erfarne og anerkjente tannbehandlerne, bruke de beste verktøyene og de høyeste kvalitetene på materialene.

Hva er varigheten av skallfasettene? Kan de falle av?

Vi får ofte spørsmål om varigheten på skallfasettene. Bekymringen kommer ofte fra erfaringer av tannkroner og skallfasetter som ble laget tidligere, hvor det var dårlig kvalitet på materialene. Tannbehandlingen og limet som blir brukt har gått gjennom en stor utvikling og forbedring de siste årene. Om liming er utført på riktig måte, skal skallfasettene sitte permanent. Men om de skulle falle av, noe som veldig sjeldent skjer, kan de limes tilbake eller vi lager en ny, noe som er dekket av garantien.

Vi må nevne at munnhygiene er svært viktig for at tannbehandlingen din med skallfasetter skal være langvarig. Selv om keramikken ikke mister fargen (kvaliteten på keramikken er veldig viktig), må man være nøye med munnhygiene for at tennene under fasettene skal holde seg friske.

I gjennomsnitt varer skallfasettene i 15-20 år, men med grundig tannpleie kan dette være lengre tid.

Hvorfor er skallfasetter så populære?

Skallfasettene er et populært valg for de med flisete tenner, med et gap mellom tennene eller feilformede tenner.

Noen ønsker bare en skallfasett i tilfelle en ødelagt eller flisete tann, mens andre ønsker mellom seks til åtte skallfasetter for å skape ett jevnt, symmetrisk smil. De øverste åtte tennene i midten er de tennene vi anvender flest skallfasetter på.

Den største fordelen med skallfasetter er å forbedre tennenes utseende, de gir pasientene våre et lysere og jevnere smil. Skallfasettene brukes ofte til å behandle følgende kosmetiske forekomster:

 • ødelagte eller flisete tenner
 • alvorlig misfarging eller ujevn farging som ikke kan fikses med tannbleking
 • hull i tennene
 • tenner som er mindre enn gjennomsnittet
 • spisse eller uvanlig formede tenner

Før du får skallfasettene, har du en foreløpig avtale med oss for å diskutere hvilke alternativer som passer for deg og hvor mange skallfasetter du vil og kan ha plassert.

Vi tar et panorama røntgenbilde på dette stadiet for å evaluere tannhelsen din.

For å få nøyaktig dimensjonering av skallfasettene dine, ved neste avtale, trimmer vi ned omtrent en halv millimeter av tannen din (vi fjerner emaljen ved hjelp av et slipeverktøy) før de tar et avtrykk av tennene dine. Denne avstøpningen sendes deretter til laboratoriet til tannteknikeren som lager skallfasettene dine.

Tannkrone pris

Hvis du har en knekt tann og skaden er for stor til å kunne fikse med vanlig fylling, kan tannkrone være midt i blinken for deg. De er svært holdbare, estetisk pene og vil føles som ekte tenner.

Tannimplantat pris

Tannimplantat brukes for å erstette én eller flere manglende tenner.For prosedyren setter vi først inn en titanskrue som gror fast i kjevebenet. Deretter fester vi på en tannkrone ller bro.