Skallfasetter pris

Hvor mye koster skallfasetter?

Hvorfor velge skallfasetter?

En skallfasett er et tynt skall, som legges på den preparerte overflaten av din egen tann. Skallfasetten fremstilles individuelt for hver pasient og tann, derfor kan du være sikker på at passformen blir perfekt.

En skallfasett sitter godt fast og løsner vanligvis ikke ettersom den limes til tannen. Takket være at fasetten ligner tannens egen oppbygning, blir resultatet et naturlig og hvitt smil - nesten som et nytt lag med emalje!

Hvorfor velge skallfasetter?

Porselen skallfasett E-max

  • 3600 nok/ tann
  • Norsk pris: 7500 nok/tann
  • Spar opp til 70%

KLIKK HER FOR Å BOOKE EN GRATIS OG UFORPLIKTENDE TANNLEGE KONSULTASJON

Tannkrone pris

Hvis du har en knekt tann og skaden er for store til å kunne fikse med vanlig fylling, kan tannkrone være midt i blikket for deg. De er svært holdbare, estetisk pene og vil føles som ekte tenner.

Tannimplantat pris

Tannimplantat brukes for å erstette én eller flere manglende tenner.For prosedyren setter vi først inn en titanskrue som gror fast i kjevebenet. Deretter fester vi på en tannkrone ller bro.

Høykvalitetsbehandlinger på 50-70% lavere pris enn i Norge

Nå har tiden kommet for deg som har utsatt tannbehanling i mange år på grunn av uoverkommelige høye priser. Hos SolDent Hungary kan du være sikker på at du får høykvalitetsbehandling med de beste materialene fra markedet.

Vi kan tilby deg tannbehandling i luksus omgivelser på en 50-70% lavere pris enn du skulle betale i Norge. Hvordan er det mulig, spør du? Generelt sagt er livet rimeligere i Ungarn enn i Norge. Vi betaler forholdsmessig mindre for fellesutgifter og lønnen er lavere enn i de fleste vest-europeiske landene. Dette gir oss en unik mulighet til å kunne fullføre tannbehandlinger med de mest erfarne og anerkjente tannbehandlerne, bruke de beste verktøyene og de høyeste kvaliteten på materialene