Tannlegekontor

Velkommen til oss

HVA SIER VÅRE PASIENTER OM BEHANDLINGENE?

Det er ikke noe hemmelighet at de fleste velger oss på grunn av våre rimelige priser. Men pasientene våre som kommer fra Vest-Europa blir ofte overrasket over hvor elegant og fint resultatet er i tillegg til at det ikke kostet skjorta. Vi mener at interiøret av selve klinikken er like viktig som kvaliteten på utstyret vårt. Vi bruker de samme verktøyene som våre kollegaer i Norge, England eller Frankrike. Tannlegestolen er laget i Sveits, implantatene vi bruker er fra Sverige og Israel og materiellene vi bruker for restaurering av tenner er fra Tyskland og Japan. Du kan være sikker på at kvaliteten er tilsvarende norske private tannlegetjenester. Vi jobber med 2-3 pasienter per dag slik at vi kan fokusere på de enkelte sine spesifikke ønsker og behov. https://soldent.no/gallery-2/

Ta en virtuelle tur på klinikken vår

Klinikkens unik atmosfære

Klinikken vår har en mordern stil med høykvalitetsutstyr for å kunne yte den beste servicen til deg. Du får nyte en god kopp kaffe mens du venter på behandling, eller bla gjennom magasinene vi har i resepsjonen til deg.

Når du kommer innom klinikken vår, kan du allerede føler deg godt ivertatt. Med tanken på størrelsen av klinikken vår, har vi kun 2-3 pasienter om dagen, slik at vi kan ha god tid på å bli kjent med enhver pasient sine ønsker. Er du hos oss, er du på de beste hendene.